Mini croissant maślany - uformowane ciasto półfrancuskie, poddane wstępnemu rozrostowi. Produkt głęboko mrożony i gotowy do wypieku.
SKŁADNIKI:
Croissant z praliné wypełnienie (mąka PSZENNA, woda, masło (MLEKO) (16%), cukier, drożdże, oleje roślinne (palmowy, słonecznikowy), czekolada (cukier, pasta kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator (lecytyny (z SOI))) (2%), ORZECHY LASKOWE (1%), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, sól jodowana (sól, jod), MIGDAŁY, MLEKO odtłuszczone, olej rzepakowy, dekstroza, gluten (PSZENNY), skrobia PSZENNA, białka MLEKA, białka roślinne (groch), emulgator (lecytyny (z SOI)), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), naturalny aromat),
Croissant z migdałowy wypełnienie (mąka PSZENNA, woda, masło (MLEKO) (16%), cukier, MIGDAŁY (7%), drożdże, sól jodowana (sól, jod), syrop glukozowy, olej rzepakowy, MLEKO odtłuszczone, białko JAJA kurzego w proszku, fruktoza, dekstroza, gluten (PSZENNY), skrobia PSZENNA, białka MLEKA, białka roślinne (groch), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy)),
Croissant z morela wypełnienie (mąka PSZENNA, woda, masło (MLEKO) (16%), cukier, drożdże, syrop glukozowy, morela (3%), jabłko, sól jodowana (sól, jod), gluten (PSZENNY), olej rzepakowy, tłuszcz shea (z Masłosza Parka), MLEKO odtłuszczone, dekstroza, skrobia PSZENNA, białka MLEKA, białka roślinne (groch), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), substancja zagęszczająca (pektyny), regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu), b arwnik (luteina), substancja konserwująca (sorbinian potasu), aromat).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 1429 kJ/ 341 kcal,
tłuszcz – 17 g,
w tym kwasy nasycone – 9,3 g,
węglowodany – 40 g,
w tym cukry – 13 g,
błonnik – 1,8 g,
białko – 6,9 g,
sól – 0,93 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770