Mini croissant maślany - uformowane ciasto półfrancuskie, poddane wstępnemu rozrostowi. Produkt głęboko mrożony i gotowy do wypieku.
SKŁADNIKI:
mąka PSZENNA,
masło (MLEKO) (20%),
woda,
cukier,
JAJA,
sól jodowana (sól, jodan potasu),
drożdże,
gluten (PSZENNY),
środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 1533 kJ/ 367 kcal,
tłuszcz – 20 g,
w tym kwasy nasycone – 12 g,
węglowodany – 39 g,
w tym cukry – 6,4 g,
błonnik – 1,6 g,
białko – 6,5 g,
sól – 1 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770