Rogalik croissant mini - uformowane ciasto do wytwarzania wyrobów cukierniczych. Produkt głęboko mrożony i gotowy do wypieku.
SKŁADNIKI:
mąka PSZENNA,
woda,
olej palmowy,
cukier,
JAJA,
olej słonecznikowy,
sól jodowana (sól, jodan potasu),
drożdże,
gluten (PSZENNY),
emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych),
aromaty,
regulator kwasowości (kwas cytrynowy),
środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 1478 kJ/ 353 kcal,
tłuszcz – 18 g,
w tym kwasy nasycone – 9,6 g,
węglowodany – 40 g,
w tym cukry – 6,4 g,
błonnik – 1,6 g,
białko – 6,6 g,
sól – 1 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770