LA LOR. DONUT WILLAMON TEL Z JABŁKIEM FB 65g/48

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
32258
Kod kreskowy
8590325507770

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
op.
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

LA LORRAINE Donut z nadzieniem jabłkowym

Donut z cista drożdżowego z nadzieniem o smaku jabłkowym posypany cukrem i cynamonem. Produkt głęboko mrożony.

SKŁADNIKI:

mąka pszenna, nadzienie jabłkowe (21,5%) (przecier jabłkowy (42%), syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, skrobia modyfikowana, substancja żelująca (pektyna), kwas (kwas cytrynowy), cynamon (0,5%), naturalny aromat, woda), woda, olej palmowy, cukier, olej rzepakowy, drożdże, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym, stearoilomleczan sodu), mąka SOJOWA, substancje spulchniające (węglan sodu, difosforany), sól jodowana (sól, jodan potasu), cynamon (0,3%), olej kokosowy, skrobia pszenna, syrop glukozowy, białka MLEKA, suszone drożdże, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy).

Może zawierać: jaja, orzechy, sezam.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

wartość energetyczna – 1527 kJ/ 364 kcal,

tłuszcz – 16 g,

w tym kwasy nasycone – 6,9 g,         

węglowodany – 49 g,

w tym cukry – 23 g,

błonnik – 1,7 g,

białko – 4,8 g,

sól – 1,0 g

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA 1 SZTUKA (65 g) :

wartość energetyczna – 992 kJ/ 237 kcal,

tłuszcz – 11 g,

w tym kwasy nasycone – 4,5 g,         

węglowodany – 32 g,

w tym cukry – 15 g,

błonnik – 1,1 g,

białko – 3,1 g,

sól – 0,66 g


Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B