LA LORRAINE Rogalik croissant z nadzieniem truskawkowym
Uformowane ciasto półfrancuskie z nadzieniem truskawkowym. Poddane wstępnemu rozrostowi. Produkt głęboko mrożony. Gotowy do wypieku.
SKŁADNIKI:
mąka pszenna,
woda,
nadzienie truskawkowe (20%) (pulpa (truskawki) (45%), cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, skrobia modyfikowana, przecier z aronii, substancja zagęszczająca (guma gellan), substancja konserwująca (sorbinian potasu), kwas (kwas cytrynowy), naturalny aromat, woda), olej palmowy, cukier, olej rzepakowy, ekstrudat kukurydziany, sól jodowana (sól, jodan potasu), drożdże, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny), sól, przeciwutleniacze (mieszanina tokoferoli, palmitynian askorbylu), aromat, gluten (pszenny), barwnik (karoteny), mąka fermentowana pszenna, kwas (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (sorbinian potasu), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy).
Może zawierać: jaja, soja, mleko, orzechy, sezam.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 1381 kJ/ 330 kcal,
tłuszcz – 16 g,
w tym kwasy nasycone – 6,6 g,
węglowodany – 42 g,
w tym cukry – 14 g,
błonnik – 1,5 g,
białko – 4,7 g,
sól – 0,9 g
WARTOŚĆ ODŻYWCZA 1 SZTUKA (85 g) :
wartość energetyczna – 1174 kJ/ 281 kcal,
tłuszcz – 14 g,
w tym kwasy nasycone – 5,6 g,
węglowodany – 36 g,
w tym cukry – 12 g,
błonnik – 1,3 g,
białko – 4,0 g,
sól – 0,77 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770