Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
34673
Kod kreskowy
8590325061166

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
op.
Waga
5.8kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

LA LORRAINE CROISSANT XXL – uformowane ciasto półfrancuskie, poddane wstępnemu rozrostowi, produkt głęboko mrożony 

SKŁADNIKI:

Mąka pszenna,

Woda,

Tłuszcz z nasion palmy olejowej,

Cukier,

Tłuszcz palmowy,

Jaja,

Olej rzepakowy,

Masło (mleko) (1,9%),

Sól jodowana (sól, jodan potasu),

Drożdże,

Emulgator (mono- i di glicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny),

Przeciwutleniacze (estry mono- i di glicerydy kwasów tłuszczowych z kwasem cytrynowym, mieszanina tokoferoli, estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego),

Aromat,

Kwas (kwas cytrynowy),

Substancja konserwująca (sorbinian potasu),

Gluten (pszenny),

Sól,

Barwnik (karoteny),

Środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy).

Produkt może zawierać: soję, orzechy, nasiona sezamu. 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

- Rozmrażanie: 30 min; Temperatura: 18-26̊ C

- Wypiek: 12-16 min, 180-190̊ C; Rozgrzać piec 205̊ C (wypiekać z zaparowaniem) 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

Wartość energetyczna  1717 kJ/ 410 kcal;

Tłuszcz  21 g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone  10 g,

Węglowodany  47 g,

w tym cukry  7,9 g,

Błonnik  2,1 g,

Białko  8,0 g,

Sól  1,3 g.  

WARTOŚĆ ODŻYWCZA 1 sztuki (75 g):

Wartość energetyczna  1288 kJ/ 308 kcal;

Tłuszcz  15 g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone  7,5 g,

Węglowodany  35 g,

w tym cukry 5,9 g,

Błonnik 1,6 g,

Białko  6,0 g,

Sól  0,95 g.  

INFORMACJA ALERGENNA


Pszenica, jaja, mleko

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18̊ C. Nie zamrażać ponownie po rozmrożeniu.



Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B