Rogalik croissant z ciasta franuckiego z masłem 23%. Produkt podpieczony. Produkt głęboko mrożony, gotowy do wypieku.
SKŁADNIKI:
mąka pszenna,
masło (23%),
woda,
cukier,
jaja,
sól jodowana (sól, jodan potasu),
drożdże,
gluten (pszenny),
środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy),
Może zawierać: soja, orzechy sezam.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 1866 kJ/ 447 kcal,
tłuszcz - 25,0 g,
w tym kwasy nasycone - 16 g,
węglowodany - 47,0 g,
w tym cukry - 9,1 g,
błonnik - 2,0 g,
białko - 7,9 g,
sól - 1,1 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770