Dwukolorowy rogalik croissant maślany z nadzieniem malinowym – Produkt głęboko mrożony i gotowy do wypieku.
SKŁADNIKI:
mąka pszenna,
masło (mleko) (16%),
cukier,
woda,
maliny (3%),
zakwas (pszenny),
jaja,
syrop glukozowo-fruktozowy,
drożdże,
mleko w proszku pełne,
gluten (pszenny),
sól jodowana,
skrobie modyfikowane,
burak ćwikłowy proszek,
dekstroza,
emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym),
mleko w proszku odłuszczone,
olej rzepakowy,
przeciwutleniacz (kwas askorbinowy),
substancja zagęszczająca (pektyny),
kwas (kwas cytrynowy),
regulatory kwasowości (cytryniany sodu, cytryniany wapnia),
barwnik (kwas karminowy),
substancja konserwująca (sorbinian potasu)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 1404 kJ/ 335 kcal,
tłuszcz – 15 g,
w tym kwasy nasycone – 9,5 g,
węglowodany – 44 g,
w tym cukry – 16 g,
błonnik – 1,3 g,
białko – 5,2 g,
sól – 0,73 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770