Dwukolorowy rogalik croissant maślany z nadzieniem kakaowym – Produkt głęboko mrożony i gotowy do wypieku.
SKŁADNIKI:
mąka pszenna,
nadzienie (cukier, olej słonecznikowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (11%), skrobia modyfikowanan, olej palmowy, emulgator (lecytyny (z soi)),
pasta z orzechów laskowych (1%), aromat),
masło (mleko) (16%),
woda,
cukier,
zakwas (pszenny),
jaja,
drożdże,
mleko w proszku pełne,
sól jodowana,
kakao w proszku (0,4%),
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (0,2%),
gluten (pszenny),
glukoza,
emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym),
odłuszczone mleko w proszku,
olej rzepakowy,
przeciwutleniacz (kwas askorbinowy)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 1646 kJ/ 394 kcal,
tłuszcz – 21 g,
w tym kwasy nasycone – 11 g,
węglowodany – 44 g,
w tym cukry – 16 g,
błonnik – 2,1 g,
białko – 6,1 g,
sól – 0,73 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770