LA LOR. CIASTO JABŁECZNIK Z KRUSZONKĄ TS 3,8kg/1

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
25081
Kod kreskowy
5907489681582

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
op.
Waga
3.8kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

Jabłecznik z kruszonką spód z ciasta kruchego z warstwą musu z kawałkami jabłek i cynamonem oraz dekoracją z kruszonki, produkt  głęboko mrożony.

SKŁADNIKI:

mus z kawałkami jabłek (80%) [jabłka (90% w musie), cukier, woda, skrobia modyfikowana kukurydziana, koncentrat soku cytrynowego, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat jabłkowy, substancja zagęszczająca (agar), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy)], spód z ciasta kruchego (13%) [mieszanka cukiernicza (mąka pszenna, cukier, skrobia pszenna, mleko w proszku odtłuszczone, substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu), aromaty)), margaryna (oleje roślinne (palmowy, rzepakowy, kokosowy) w zmiennych proporcjach, woda, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, lecytyny (ze słonecznika)), sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik (annato)), masa jajowa pasteryzowana],

kruszonka (12%) [mąka pszenna, cukier, masło (z mleka), margaryna (oleje roślinne (palmowy, rzepakowy, kokosowy) w zmiennych proporcjach, woda, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, lecytyny), sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik (annato)],

cukier,

substancja zagęszczająca (pektyny),

puder dekoracyjny [glukoza, skrobia pszenna, olej rzepakowy częściowo utwardzony, substancja przeciwzbrylająca (węglan wapnia), tłuszcz palmowy całkowicie utwardzony, aromat],

cynamon (0,8%),

aromat

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

wartość energetyczna - 858 kJ/ 218 kcal,

tłuszcz - 5,8 g,

w tym kwasy nasycone - 3,0 g,          

węglowodany - 36,1 g,

w tym cukry - 21,0 g,  

błonnik - 0,0 g,

białko - 1,8 g,

sól - 0,03 g

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B