Jabłecznik z kruszonką spód z ciasta kruchego z warstwą musu z kawałkami jabłek i cynamonem oraz dekoracją z kruszonki, produkt głęboko mrożony.
SKŁADNIKI:
mus z kawałkami jabłek (80%) [jabłka (90% w musie), cukier, woda, skrobia modyfikowana kukurydziana, koncentrat soku cytrynowego, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat jabłkowy, substancja zagęszczająca (agar), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy)], spód z ciasta kruchego (13%) [mieszanka cukiernicza (mąka pszenna, cukier, skrobia pszenna, mleko w proszku odtłuszczone, substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu), aromaty)), margaryna (oleje roślinne (palmowy, rzepakowy, kokosowy) w zmiennych proporcjach, woda, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, lecytyny (ze słonecznika)), sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik (annato)), masa jajowa pasteryzowana],
kruszonka (12%) [mąka pszenna, cukier, masło (z mleka), margaryna (oleje roślinne (palmowy, rzepakowy, kokosowy) w zmiennych proporcjach, woda, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, lecytyny), sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik (annato)],
cukier,
substancja zagęszczająca (pektyny),
puder dekoracyjny [glukoza, skrobia pszenna, olej rzepakowy częściowo utwardzony, substancja przeciwzbrylająca (węglan wapnia), tłuszcz palmowy całkowicie utwardzony, aromat],
cynamon (0,8%),
aromat
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 858 kJ/ 218 kcal,
tłuszcz - 5,8 g,
w tym kwasy nasycone - 3,0 g,
węglowodany - 36,1 g,
w tym cukry - 21,0 g,
błonnik - 0,0 g,
białko - 1,8 g,
sól - 0,03 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770