LA LORRAINE CIASTKO Z SERKIEM I ZIOŁAMI 65g/60 - Ciastko z ciasta drożdżowego z nadzieniem ze świeżego serka śmietankowego z ziołami, poddane wstępnemu rozrostowi, produkt głęboko mrożony.
SKŁADNIKI:
mąka pszenna,
nadzienie ze świeżego serka śmietankowego z ziołami -
(świeży serek śmietankowy (72,5%) - (mleko odtłuszczone, śmietanka (mleko), skrobia z tapioki, sól, kultury mlekowe),
woda,
suszona cebula (0,8%),
sól jodowana (sól, jodan potasu),
szczypiorek suszony (0,4%),
skrobie modyfikowane,
suszony czosnek (0,2%),
suszona pietruszka (0 ,2%),
białko jaja kurzego w proszku,
serwatka w proszku (z mleka),
kwas (kwas cytrynowy)),
woda,
olej palmowy,
jaja ,
cukier,
olej rzepakowy,
sól jodowana (sól, jodan potasu),
drożdże,
emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych),
gluten (pszenny),
regulator kwasowości (kwas cytrynowy),
naturalne aromaty,
środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy).
Produkt może zawierać: soję, orzechy, nasiona sezamu
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1452 kJ / 348 kcal;
Tłuszcz 21,0 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12,0 g,
Węglowodany 31,0 g,
w tym cukry 3,1 g,
Białko 7,2 g,
Błonnik 1,5 g,
Sól 1,4 g.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Rozmrażanie 45 min, w temperaturze 18 - 26 °C. Wypiek 14-16 min. w temperaturze 180 °C. Wypiekać z zaparowaniem
INFORMACJA ALERGENNA:
Zboża zawierające gluten, jaja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą).
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18 °C. Nie zamrażać ponownie po rozmrożeniu.
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770