LA LOR. CIASTKO Z SEREM 120g/40 - Ciastko z ciasta półfrancuskiego z nadzieniem twarogowym (31,6 %), produkt głęboko mrożony, gotowy do wypieku.
SKŁADNIKI:
Mąka pszenna,
woda,
ser twarogowy biały (mleko) (14,5%),
olej palmowy,
cukier,
olej rzepakowy,
skrobie modyfikowane,
jaja,
sól jodowana (sól, jodan potasu),
drożdże,
białko jaja kurzego w proszku,
serwatka w proszku (z mleka),
regulator kwasowości (kwas cytrynowy),
emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych),
gluten (pszenny),
naturalne aromaty,
środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1396 kJ / 334 kcal;
Tłuszcz 18,0 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 9,1 g,
Węglowodany 35,0 g,
w tym cukry 10,0 g,
Białko 7,2 g,
Błonnik 1,3 g,
Sól 0,75 g.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Wypiekać przez 23 minuty, w temperaturze 140 - 160 °C. Wypiekać z zaparowaniem
INFORMACJA ALERGENNA:
Zboża zawierające gluten, jaja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą). Może zawierać: soję, orzechy, sezam.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Produkt przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18 °C. Nie zamrażać ponownie po rozmrożeniu.
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770