LA LOR. CIASTKO Z NADZ WANILIO I BUDYNIOWY 100g/60

Kategorie: LA LORRAINE
Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
34666
Kod kreskowy
8590325004422

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
op.
Waga
6.4kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

LA LORRAINE CIASTKO Z NADZIENIEM O SMAKU WANILIOWYM I NADZIENIEM BUDYNIOWYM – uformowane ciasto drożdżowe z nadzieniem o smaku waniliowym (18%) i nadzieniem budyniowym (9%), poddane wstępnemu rozrostowi, produkt głęboko mrożony

 

SKŁADNIKI:

Mąka pszenna,

Nadzienie o smaku waniliowym (18%) (cukier, woda, skrobie modyfikowane, olej rzepakowy, jądra pestek moreli, włókno cytrusowe, naturalny aromat (waniliowy) (1%), emulgator (mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych), syrop glukozowy, sól, substancja konserwująca (sorbinian potasu)),

Woda,

Nadzienie budyniowe (9%) (woda, cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku pełne, serwatka w proszku (z mleka), skrobia kukurydziana, barwnik (karoteny), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), maltodekstryna, naturalny aromat),

Jaja,

Cukier,

Drożdże,

Olej rzepakowy, sól jodowana (sól, jodan potasu),

Regulator kwasowości (di fosforany, fosforany wapnia),

Substancja spulchniająca (węglan sodu),

Słód jęczmienny,

Olej palmowy (całkowicie utwardzony),

Emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych),

Substancja zagęszczająca (guma guar),

Środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)

 

Produkt może zawierać: soję, orzechy.

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

- Rozmrażanie: 45 min; Temperatura: 18-26̊ C

- Wypiek: 10 min, 170̊ C

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

Wartość energetyczna  1069 kJ/ 253 kcal;

Tłuszcz  5,1 g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone  0,7 g,

Węglowodany  45 g,

w tym cukry  17 g,

Błonnik  2,0 g,

Białko  6,0 g,

Sól  1,2 g.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA 1 sztuki (100 g):

Wartość energetyczna  1069 kJ/ 253 kcal;

Tłuszcz  5,1 g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone  0,7 g,

Węglowodany  45 g,

w tym cukry 17 g,

Błonnik 2,0 g,

Białko  6,0 g,

Sól  1,2 g.

 

 

INFORMACJA ALERGENNA

Pszenica, jęczmień, jaja, mleko

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18̊ C. Nie zamrażać ponownie po rozmrożeniu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B