Chleb wielozbożowy płaski w stylu włoskim – produkt głęboko mrożony, całkowicie wypieczony i przekrojony.
SKŁADNIKI:
mąka pszenna (47%),
woda,
sól,
mąka pełnoziarnista z pszenicy orkisz (2%),
mąka żytnia razowa (2%),
mąka pszenna pełnoziarnista (2%),
siemię lniane (1,5%),
łamane ziarno żyta (1,5%),
prażona mąka ze słodu (2%) (żytniego i jęczmiennego),
łamane ziarno soi,
zakwas (żytni),
otręby (pszenne),
oliwa z oliwek ekstra virgin,
mąka ze słodu (jęczmiennego),
drożdże,
gluten (pszenny),
płatki owsiane (0,6%),
cukier,
nasiona słonecznika (0,3%),
błonnik (burak cukrowy),
ekstrakt ze słodu jęczmiennego,
olej rzepakowy,
mąka kukurydziana,
przyprawy,
zakwas (orkisz)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 1042 kJ/ 247 kcal,
tłuszcz – 2,9 g,
w tym kwasy nasycone – 0,4 g,
węglowodany – 43 g,
w tym cukry – 2,5 g,
błonnik – 4,1 g,
białko – 10 g,
sól – 2,3 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770