LA LOR. CHLEB SCHIACCIATA ROMANA CAŁA 100g/32 - Schiacciata Chleb pszenny płaski, wypiekany na kamieniu. Produkt głęboko mrożony, Całkowicie wypieczony.
SKŁADNIKI:
mąka pszenna,
woda,
mąka pszenna pełnoziarnista,
sól,
drożdże,
oliwa z oliwek ekstra virgin,
mąka ze słodu (pszennego).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1050 kJ / 248 kcal;
Tłuszcz 1,6 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3 g,
Węglowodany 48,0 g,
w tym cukry 1,7 g,
Białko 10,0 g,
Błonnik 1,5 g,
Sól 2,0 g.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Wypiekać 3-4 minuty, w temperaturze 200 °C. Wypiekać 3-4 minuty, w temperaturze 200 °C. Można również rozmrozić i podać (60 minut w temperaturze pokojowej)
INFORMACJA ALERGENNA:
Pszenica. Może zawierać: soję, mleko, gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18 °C Nie zamrażać ponownie po rozmrożeniu.
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770