LA LOR. CHLEB RUSTYKALN Z ZAKWASE I MAKIEM 450g/17

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
34654
Kod kreskowy
5907489686860

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
op.
Waga
8.25kg
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

LA LORRAINE CHLEB W STYLU RUSTYKALNYM Z ZAKWASEM I MAKIEM – chleb pszenno-żytni z zakwasem pszennym i drożdżami, makiem, podpieczony, produkt głęboko mrożony. Wypiekany na kamieniu.

 

SKŁADNIKI:

Mąka pszenna (46%),

Woda,

Mąka żytnia (17,8%),

Zakwas pszenny (8,9%) (woda, mąka pszenna),

Sól,

Płatki ziemniaczane,

Mak (1,1%),

Drożdże (0,7%),

Gluten pszenny,

Suchy zakwas pszenny,

Skrobia kukurydziana,

Prażona mąka żytnia,

Środek do przetwarzania maki (kwas askorbinowy),

Olej rzepakowy,

Mąka sojowa,

Ekstrakt ze słodu jęczmiennego

 

Produkt może zawierać: jaja, mleko, gorczycę, nasiona sezamu, łubin.

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

- Rozmrażanie: 90 min; Temperatura pokojowa

- Wypiek: 10 min, 200̊ C, Rozgrzać piec 250̊ C (wypiekać z zaparowaniem)

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

Wartość energetyczna  1043 kJ/ 246 kcal;

Tłuszcz  1,4 g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone  0,3 g,

Węglowodany  49 g,

w tym cukry  2,4 g,

Błonnik  3,5 g,

Białko  7,9 g,

Sól  1,3 g.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA 1 sztuki (450 g):

Wartość energetyczna  4693 kJ/ 1108 kcal;

Tłuszcz  6,5 g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone  1,5 g,

Węglowodany  219 g,

w tym cukry 11 g,

Błonnik 16 g,

Białko  35 g,

Sól  5,7 g.

 

 

INFORMACJA ALERGENNA

Pszenica, żyto, jęczmień, soja

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18̊ C. Nie zamrażać ponownie po rozmrożeniu.


Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B