LA LOR. CHLEB PSZENNO-ŻYTNI ZE SŁONECZNIKI 450g/12

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ

OZNACZENIA

Symbol
34655
Kod kreskowy
5907489686570

LOGISTYKA

Jednostka podstawowa
op.
Cechy produktu
Typ stanu:
Typ magazynu:

LA LORRAINE CHLEB ZE SŁONECZNIKIEM – chleb mieszany żytnio-pszenny z dodatkiem zakwasu żytniego oraz ziaren słonecznika, podpieczony, produkt głęboko mrożony.

 

SKŁADNIKI:

Woda,

Mąka żytnia (27%),

Ziarna słonecznika (16%),

Zakwas żytni (15%) (mąka żytnia, woda, kultura starterowa),

Mąka pszenna (15%),

Sól,

Gluten pszenny, drożdże (1%),

Mąka pszenna ekstrudowana (0,5%),

Ekstrakt ze słodu jęczmiennego (słód jęczmienny, woda),

Środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)

 

Produkt może zawierać nasiona sezamu, soję, mleko.

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

- Rozmrażanie: 40 - 120 min; Temperatura pokojowa

- Wypiek: 10 min, 200̊ C, Rozgrzać piec 250̊ C (wypiekać z zaparowaniem)

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:

Wartość energetyczna  1165 kJ/ 277 kcal;

Tłuszcz  10 g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone  1,8 g,

Węglowodany  37 g,

w tym cukry  1,4 g,

Błonnik  3,9 g,

Białko  7,9 g,

Sól  1,1 g.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA 1 sztuki (450 g):

Wartość energetyczna  5243 kJ/ 1247 kcal;

Tłuszcz  45 g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone  8,1 g,

Węglowodany  167 g,

w tym cukry 6,3 g,

Błonnik 18 g,

Białko  36 g,

Sól  5,0 g.

 

INFORMACJA ALERGENNA

Pszenica, żyto, jęczmień

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18̊ C. Nie zamrażać ponownie po rozmrożeniu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B