Bułka w stulu katalońskim wieloziarnista. Produkt głęboko mrożony i częściowo podpieczony.
SKŁADNIKI:
mąka pszenna,
woda,
simie lniane (5,1%),
drożdże,
nasiona sezamu (1,5%),
sól,
gluten pszenny,
otręby pszenne (1,2%),
nasiona słonecznika (1,1%),
cukier,
mąka żytnia,
gorczyca mielona (0,6%),
ekstrakt ze słodu jęczmiennego (0,5%),
mąka ze słodu jęczmiennego,
emulgatory (E472e, lecytyny),
kwas (E575, E260, E270),
zakwas żytni,
regulator kwasowości (E500),
białka mleka,
środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 1080 kJ / 256 kcal,
tłuszcz – 4,5 g,
w tym kwasy nasycone – 0,7 g,
węglowodany – 42 g,
w tym cukry – 2,7 g,
błonnik – 4,6 g,
białko – 9,4 g,
sól – 1,3 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770