SKŁADNIKI:
Mąka pszenna,
Nadzienie szpinakowe z serem (25,7%) (szpinak (54,8%), ser ricotta (21,3%)(serwatka (mleko), śmietana serwatkowa (mleko), śmietanka (mleko), regulator kwasowości (kwas cytrynowy, kwas mlekowy)),
Ser feta (6,3%)(mleko owcze, mleko kozie, kultury mlekowe, podpuszczka, sól), semolina, olej słonecznikowy, woda, skrobia modyfikowana, białko jaja kurzego w proszku, sól jodowana (sól, jodan potasu), suszona cebula, koperek suszony, olej rzepakowy, czosnek w proszku, mielony czarny pieprz, mąka pszenna, sól),
Woda,
Olej słonecznikowy,
Sól jodowana (sól, jodan potasu),
Cukier,
Drożdże,
Skrobia kukurydziana.
Produkt może zawierać: soję, orzechy, seler, gorczycę, nasiona sezamu, łubin.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
- Rozmrożone: 0 min; Temperatura: pokojowa
- Wypiek: 17-20 min; Temperatura: 190-200̊ C; Rozgrzać piec 220̊ C i wypiekać z zaparowaniem
Dla idealnego podania pozostaw produkt w temperaturze pokojowej (18-26̊ C), chroń przed słońcem i spożyj w ciągu 4 godzin od odcieku.
Wartość energetyczna 1481 kJ/ 355 kcal;
Tłuszcz 21 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,2 g,
Węglowodany 33 g,
w tym cukry 1,1 g,
Błonnik 1,5 g,
Białko 6,9 g,
Sól 1,2 g.
Wartość energetyczna 400 kJ/ 96 kcal;
Tłuszcz 5,8 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g,
Węglowodany 8,9 g,
w tym cukry < 0,5 g,
Błonnik < 0,5 g,
Białko 1,9 g,
Sól 0,34 g.
Pszenica, jaja, mleko
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18̊ C. Nie zamrażać ponownie po rozmrożeniu.
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770