SALCESONIK-WĘDLINA PODROBOWA, WIEPRZOWA, PARZONA
SKŁADNIKI:
MIĘSO WIEPRZOWE (58%), GŁOWIZNA WIEPRZOWA (21%), WODA, SKÓRKI WIEPRZOWE (5%), SERCA WIEPRZOWE (1%), HYDROLIZAT BIAŁKA SOJOWEGO, SÓL, SKROBIA, PRZYPRAWY, AROMATY, ŻELATYNA WIEPRZOWA, BIAŁKO WIEPRZOWE, GLUKOZA, STABILIZATOR: E331,E327,E262, PRZECIWUTLENIACZ: E316,E301, WZMACNIACZ SMAKU: E621, SUBSTANCJA KONSERWUJĄCA E250.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 917 kJ/ 218 kcal,
Tłuszcz - 15,7 g,
w tym kwasy nasycone - 5,9 g,
Węglowodany <0,5 g,
w tym cukry <0,5 g,
Błonnik 0 g,
Białko 18,9 g,
Sól 2,1 g.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowe do spożycia.
INFORMACJA ALERGENNA:
SOJA PRODUKT MOŻE ZAWIERAĆ: GLUTEN, GORCZYCE, SELER, JAJA, MLEKO, ORZECHY I SEZAM
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w temperaturze od + 2°C do + 6°C
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770