SALCESON Z OZORAMIWĘDLINA PODROBOWA, WIEPRZOWA, PARZONA
SKŁADNIKI:
SERCA WIEPRZOWE (39%), MIĘSO WIEPRZOWE (22%), OZORY WIEPRZOWE (13%), SKÓRKI WIEPRZOWE (9%), KREW WIEPRZOWA SUSZONA (9%), WODA, ŻELATYNA WIEPRZOWA, BIAŁKO WIEPRZOWE, ZIOŁĄ I PRZYPRAWY (W TYM GORCZYCA), GLUKOZA, SÓL, STABILIZATORY: E331,E327,E262, PRZECIWUTLENIACZE: E316,E301, WZMACNIACZ SMAKU E621, SUBSTANCJA KONSERWUJĄCA E250
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 753 kJ/ 180 kcal,
Tłuszcz 9,4 g,
w tym kwasy nasycone 3,8 g,
Węglowodany <0,5 g,
w tym cukry < 0,5 g,
Błonnik 0 g,
Białko 23,6 g,
Sól 1,9 g.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowe do spożycia. Osłonka sztuczna / NIEJADALNA
INFORMACJA ALERGENNA:
PRODUKT MOŻE ZAWIERAĆ: GLUTEN, GORCZYCĘ, SELER, SOJĘ, JAJA, MLEKO, ORZECHY I SEZAM
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać od + 2°C do + 6°C
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770