PASZTET Z BOROWIKAMI-WĘDLINA PODROBOWA, WIEPRZOWA, PARZONA
SKŁADNIKI:
TŁUSZCZ WIEPRZOWY (34%), WODA, WĄTROBA WIEPRZOWA (13%), MIĘSO WIEPRZOWE (11%), SÓL, BIAŁKO SOJOWE, BŁONNIK SOJOWY, BOROWIKI SUSZONE (0,1%), AROMATY, PRZYPRAWY I ICH EKSTRAKTY, GRZYBY SUSZONE, PIECZARKI SUSZONE, GLUKOZA, STABILIZATOR: E331,E327,E262,E1412, PRZECIWUTLENIACZ: E316,E301, SUBSTANCJA ZAGĘSZCZAJĄCA: E407,E415, WZMACNIACZ SMAKU: E621
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 1378 kJ/ 334 kcal,
Tłuszcz 32,6 g,
w tym kwasy nasycone 13,8 g,
Węglowodany 0,9 g,
w tym cukry <0,5 g,
Błonnik 0 g,
Białko 8,4 g,
Sól 1,6 g.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowe do spożycia.
INFORMACJA ALERGENNA:
SOJA PRODUKT MOŻE ZAWIERAĆ: GLUTEN, GORCZYCE, SELER, JAJA, MLEKO, ORZECHY I SEZAM
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać od + 2°C do + 6°C
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770