KASZANKA KRZYŚ-WĘDLINA PODROBOWA, WIEPRZOWA, PARZONA
SKŁADNIKI:
KASZA JĘCZMIENNA (50%), GŁOWIZNA WIEPRZOWA (17%), SKÓRKI WIEPRZOWE (11%), KREW WIEPRZOWA SUSZONA (8%), WĄTROBA WIEPRZOWA (8%), WODA, SÓL, PRZYPRAWY, WARZYWA SUSZONE (W TYM SELER), STABILIZATORY: E331,E327,E262, WZMACNIACZ SMAKU E621.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 706 kJ/ 169 kcal,
Tłuszcz - 9,3 g,
w tym kwasy nasycone - 3,6 g,
Węglowodany - 10,2 g,
w tym cukry <0,5 g,
Błonnik 0 g,
Białko 10,1 g,
Sól 1,8 g.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowe do spożycia.
INFORMACJA ALERGENNA:
GLUTEN, SELER PRODUKT MOŻE ZAWIERAĆ: GORCZYCĘ, JAJA, SOJĘ, MLEKO, ORZECHY, SEZAM
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać od + 2°C do + 6°C
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770