Sól zmiękczająca sprawia, że mięso staje się kruche i wspaniale delikatne. W tym celu najlepiej natrzeć je z obu stron solą KOTÁNYI, ponakłuwać widelcem i odstawić na pół godziny przed dalszym przygotowaniem.
SKŁADNIKI:
sól jodowana (sól, jodek potasu),
skrobia kukurydziana,
cytryna w proszku (maltodekstryna, cytryna w proszku),
enzym papaina
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 116 kJ/ 27 kcal,
tłuszcz - 0,0 g,
w tym kwasy nasycone - 0,0 g,
węglowodany - 6,7 g,
w tym cukry - 0,8 g,
błonnik - 0,0 g,
białko - 0,1 g,
sól - 91,6 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770