KIEŁBASA ŚLĄSKA REGIONALNA 0,8KG- Kiełbasa wieprzowa ,średnio rozdrobniona, wędzona, parzona.
SKŁADNIKI:
Mięso wieprzowe 74% , woda, sól, skrobia, błonnik bambusowy, przyprawy, glukoza, stabilizator: trifosforany , wzmacniacz smaku, glutaminian monosodowy, hydrolizat białka roślinnego: z rzepaki i kukurydzy, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, aromaty ( w tym aromat dymu wędzarniczego) substancja konserwująca : azotyn sodu ,osłonka jadalna wieprzowa.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Produkt gotowy do spożycia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1271 kJ / 307 kcal;
Tłuszcz 28,0 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12,0 g,
Węglowodany 2,8 g,
w tym cukry 1,4 g,
Białko 10 g,
Sól 2,4 g,
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać : SOJA,SELER,GORCZYCA,ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN,MLEKO łącznie z LAKTOZĄ , JAJA,DWUTLENEK SIARKI .
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 0 do +7°C
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770