Śmietanowo-serowy sos z lekką nutką boczku wędzonego. Idealny sos do kuchni włoskiej oraz ryżu, ryb, mięs i warzyw.
SKŁADNIKI:
śmietana w proszku (25%),
ser topiony 16% (w tym ser 14,5%),
preparat serwatkowy (mleko),
tłuszcz palmowy,
skrobia modyfikowana,
maltodekstryna,
skrobia,
sól,
boczek wieprzowy wędzony (3,8%),
mąka pszenna,
żółtko jaja kurzego w proszku (3,6%),
aromaty (w tym pochodne mleka),
ekstrakty drożdżowe,
cukier,
czosnek,
natka pietruszki,
kurkuma,
aromat dymu wędzarniczego
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 2354 kJ / 567 kcal,
tłuszcz – 42 g,
w tym kwasy nasycone – 27 g,
węglowodany – 35 g,
w tym cukry – 5,8 g,
białko – 12 g,
sól – 5,5 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770