Kompozycja pokrojonej żółtej i czerwonej papryki w aromatycznej zalewie pomidorowej z dodatkiem cebuli i oleju. Unikalna receptura sprawia, że skórka nie odchodzi z papryki podczas obróbki termicznej. Doskonała do zup i gulaszy lub jako klasyczna włoska peperonata podawana na zimno lub ciepło.
SKŁADNIKI:
Papryka żółta (35%),
papryka czerwona (35%),
cebula (16%),
koncentrat pomidorowy (6,6%),
cukier,
olej słonecznikowy,
sól,
skrobia modyfikowana,
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 276 kJ / 66 kcal,
tłuszcz – 2,2 g,
w tym kwasy nasycone – 0,2 g,
węglowodany – 10 g,
w tym cukry – 9,2 g,
białko – 1 g,
sól – 1 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770