KNORR PROFESSIONAL MAKARON ASIAN NOODLES
Makaron typu noodle z białkiem jaja, dzięki czemu jest wyjątkowo sprężysty i odporny na wysokie temperatury. Stabilny w bemarze (próba bemarowa temp 80°C, czas 90 minut). Z 1 kg suchego produktu po ugotowaniu otrzymamy 2 5 kg makaronu. Doskonała alternatywa dla makaronów azjatyckich typu udon, chow mein. Nadaje się do wcześniejszego przygotowania i odgrzania.
SKŁADNIKI:
mąka semolina z pszenicy durum,
białko jaj (12%),
Może zawierać gorczycę i soję.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 1448 kJ/ 346 kcal,
tłuszcz – 1,5 g,
w tym kwasy nasycone – 0,3 g,
węglowodany – 69 g,
w tym cukry –2,6 g,
błonnik – 3,5 g,
białko – 11 g,
sól – 0,72 g
WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRZYGOTOWANEGO PRODUKTU (100 g) :
wartość energetyczna – 557 kJ/ 133 kcal,
tłuszcz – 0,6 g,
w tym kwasy nasycone – 0,1 g,
węglowodany – 27 g,
w tym cukry – 1 g,
błonnik – 1,3 g,
białko – 4,2 g,
sól – 0,28 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770