Makaron Maccheroni (Wąskie rurki) Knorr Professional 3kg.
SKŁADNIKI:
mąka semolina z PSZENICY durum (100%).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 644 kJ/ 154 kcal;
Tłuszcz 0,6 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g,
Węglowodany 31 g,
w tym cukry 1,3 g,
Błonnik 1,4 g,
Białko 5,4 g,
Sól < 0,01 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Tradycyjne gotowanie: Dodaj makaron do garnka z lekko osoloną wrzącą wodą (1 kg makaronu w 10 l wody). Gotuj przez 6 minut lub do momentu, aż makaron będzie al dente. Mieszaj regularnie. Odcedź makaron i podawaj. Podwójne gotowanie: Gotuj makaron w lekko osolonej wodzie przez 4 minuty. Odcedź makaron, opłucz zimną wodą i wymieszaj z 20 g oleju. Przechowuj w lodówce przez co najmniej 2 godziny. Podgrzej makaron we wrzącej wodzie przez 40 sekund lub w piecu konwekcyjno-parowym w temperaturze 100 °C przez 2 minuty. Produkt stabilny w bemarze.
INFORMACJA ALERGENNA
Zawiera ZBOŻA (GLUTEN) i PSZENICA. Może zawierać SOJA i GORCZYCA.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770