Ma wszelkie cechy kremowego sera z jednoczesnym bogatym, pełnym posmakiem, utrzymującym się długo na podniebieniu. Dojrzewa ponad 18 miesięcy. W potrawach gotowanych ser ten wzbogaca zupy i zapiekanki ziemniaczane, nadając im mocny, kremowy smak. Idealny także na desce serów.
SKŁADNIKI:
mleko pasteryzowane,
sól,
kultury bakterii mlekowych,
podpuszczka (mikrobiologiczna),
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 1634,1 kJ/ 390 kcal,
tłuszcz - 32,0 g,
w tym kwasy nasycone - 19,8 g,
węglowodany - 0,2 g,
w tym cukry - 0,2 g,
błonnik - 0,0 g,
białko - 26,0 g,
sól - 1,9 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770