Pieczenie na grillu jest sposobem przyrządzania niezwykle smacznych i aromatycznych potraw. Na ruszcie możemy piec różne gatunki mięsa, ryby i drób. W miesiącach zimowych ruszt ogrodowy można zastąpić elektrycznym lub patelnią, dzięki temu nawet dania przyrządzone w domu, staną się fascynującym wspomnieniem urlopowej kuchni. Dodatek Przyprawy do potraw z grilla – grill klasyczny wzbogaca smak i aromat dań przyrządzanych na ruszcie lub patelni, a gruboziarnista struktura mieszanki nadaje potrawom atrakcyjny wygląd. Na bazie naszej przyprawy można przygotować pikantny olej, mieszając 1/3 szklanki oleju z 3 łyżkami mieszanki grill. Stosuje się go do smarowania mięsa przed i w trakcie pieczenia, jak również jako dodatek do mięsa mielonego.
SKŁADNIKI:
sól,
czosnek,
papryka słodka,
cukier,
kolendra,
majeranek,
gorczyca,
owoc jałowca,
pieprz czarny,
rozmaryn,
goździki,
chili,
liście laurowe
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770