ŻYWIECKA PODSUSZANA - To tradycyjna wędlina o wyrazistym smaku, charakteryzująca się wysoką jakością mięsa wieprzowego i intensywnym aromatem czosnku i pieprzu. Jest to kiełbasa grubo rozdrobniona, wędzona i parzona, a dzięki procesowi podsuszania, jest chudsza od innych kiełbas. Idealna na kanapki, do desek wędlin, a także jako składnik dań na ciepło, takich jak gulasz.
SKŁADNIKI:
Mięso wieprzowe (100 g produktu otrzymano z 118 g mięsa wieprzowego),
maltodekstryna, sól, przyprawy (zawierają GORCZYCĘ), glukoza, wzmacniacz smaku:
glutaminian monosodowy; cukier, skrobia kukurydziana, aromaty, ekstrakty
przypraw, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn
sodu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 936 kJ/224 kcal,
Tłuszcz 14 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,9 g,
Węglowodany 2,0 g,
w tym cukry 1,0 g,
Białko 22 g,
Sól 2,4 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowe do spożycia.
INFORMACJA ALERGENNA:
Gorczyca. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), SOJĘ, MLEKO, JAJA i SELER.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w warunkach chłodniczych. Po otwarciu opakowania produkt zachowuje gwarantowaną jakość przez 3 dni
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770