TYROLSKA - To średnio rozdrobniona, parzona kiełbasa wieprzowo-drobiowa, znana z delikatnego smaku i klasycznego charakteru. Idealna na kanapki, do tostów, zapiekanek lub pizzy, cieszy smakiem pamiętanym jeszcze z dzieciństwa.
SKŁADNIKI:
Mięso wieprzowe (60%), woda, mięso z kurczaka (3%), sól, skrobia, skrobia
modyfikowana, mąka SOJOWA, regulatory kwasowości: octany potasu, mleczan
potasu; błonnik ziemniaczany, substancje zagęszczające: karagen, guma guar;
stabilizatory: trifosforany, difosforany; aromaty (zawierają MLEKO łącznie z
LAKTOZĄ), wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'- rybonukleotydy
disodowe; hydrolizat białka SOJOWEGO, glukoza, przeciwutleniacz: askorbinian
sodu; barwnik: kwas karminowy; substancja konserwująca: azotyn sodu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 934 kJ/225 kcal,
Tłuszcz 19 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,2 g,
Węglowodany 3,0 g,
w tym cukry 0,8 g,
Białko 10 g,
Sól 1,9 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowe do spożycia.
INFORMACJA ALERGENNA:
Soja, mleko. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENICA, OWIES), JAJA, SELER i GORCZYCĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w warunkach chłodniczych. Po otwarciu opakowania produkt zachowuje gwarantowaną jakość przez 3 dni
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770