SALCESON WŁOSKI - To wyrób wędliniarski, który łączy w sobie smak mięsa wieprzowego i drobiowego, wzbogacony o aromatyczne przyprawy. Jest to produkt parzony, w osłonce niejadalnej, a w jego składzie znajduje się również białko wołowe. Salceson włoski JBB jest polecany jako składnik kanapek śniadaniowych oraz przekąska.
SKŁADNIKI:
Mięso wieprzowe (52%), mięso z głów wieprzowych gotowane (24%), mięso
oddzielone mechanicznie z kurczaka (12%), woda, sól, skrobia, skórki z indyka,
przyprawy, ocet spirytusowy, wzmacniacz smaku: E621; białko SOJOWE, białko
wołowe, stabilizatory: E450, E451; substancje zagęszczające: E407, E412; błonniki
roślinne (w tym OWSIANY bezglutenowy, PSZENNY bezglutenowy), białko
wieprzowe, glukoza, aromaty (zawierają SOJĘ), przeciwutleniacze: E301, E316;
regulator kwasowości: E331; substancja konserwująca: E250.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 822 kJ/198 kcal,
Tłuszcz 14 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,7 g,
Węglowodany 3,4 g,
w tym cukry <0,5 g,
Białko 14 g,
Sól 1,8 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowe do spożycia.
INFORMACJA ALERGENNA:
Owies, pszenica, soja Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w warunkach chłodniczych. Po otwarciu opakowania produkt zachowuje gwarantowaną jakość przez 3 dni
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770