PIECZEŃ RZYMSKA ok 1,5kg - To gotowa do spożycia, parzona i pieczona, średnio rozdrobniona pieczeń wieprzowo-drobiowa, idealna na kanapki lub jako składnik na ciepło. Jest wytwarzana z mięsa wieprzowego i z indyka, doprawiona według tradycyjnych receptur, co nadaje jej wyrazisty smak. Wzbogacona aromatycznymi ziołami, dostępna jest w wygodnym, około 1,5 kg opakowaniu, gotowa do podania.
SKŁADNIKI:
Mięso 60% (w tym: wieprzowe- 32%, z indyka- 28%), woda, skrobia, tłuszcz
wieprzowy, sól, przyprawy, białko SOJOWE, błonniki roślinne (SOJOWY,
ziemniaczany), maltodekstryna, białko wieprzowe, regulatory kwasowości: octany
potasu, mleczan potasu; substancje zagęszczające: karagen, guma guar; mąka
SOJOWA, stabilizatory: difosforany, trifosforany; skrobia modyfikowana,
wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe;
aromaty (zawierają MLEKO, PSZENICĘ, SELER, GORCZYCĘ), ekstrakt przyprawy,
glukoza, aromat dymu wędzarniczego, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; barwnik:
kwas karminowy; olej rzepakowy, substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt
może zawierać: zboża zawierające gluten OWSIANY i JAJA.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 807 kJ/194 kcal,
Tłuszcz 14 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,3 g,
Węglowodany 5,4 g,
w tym cukry 1,0 g,
Białko 11 g,
Sól 1,9 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowe do spożycia.
INFORMACJA ALERGENNA:
Zawierają MLEKO, PSZENICĘ, SELER, GORCZYCĘ. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten OWSIANY i JAJA.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w warunkach chłodniczych w temperaturze od 2 ° C do 8 ° C . Po otwarciu opakowania produkt zachowuje gwarantowaną jakość przez 3 dni.
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770