KIEŁBASA SZYNKOWA - To wędlina parzona, grubo rozdrobniona, z charakterystycznym smakiem i aromatem, produkowana z mięsa wieprzowego, głównie z szynki. Jest popularna ze względu na swój smak i uniwersalne zastosowanie w kuchni.
SKŁADNIKI:
Mięso wieprzowe 54 % (w tym z szynki 36 %), woda, skrobia ziemniaczana, białko
SOJOWE, glukoza, sól, wzmacniacz smaku: E621; stabilizatory: E450, E451;
maltodekstryna, białka MLEKA, laktoza z MLEKA, regulatory kwasowości: E326,
E261; substancja zagęszczająca: E407; przyprawy, ekstrakty przypraw (zawierają
SELER), błonnik grochowy, białko wieprzowe, olej rzepakowy, aromaty,
przeciwutleniacze: askorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 397 kJ/94 kcal,
Tłuszcz 3,2 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g,
Węglowodany 2,1 g,
w tym cukry 0,6 g,
Białko 14 g,
Sól 2,0 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowe do spożycia.
INFORMACJA ALERGENNA:
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENICA, OWIES), JAJA i GORCZYCĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w warunkach chłodniczych. Po otwarciu opakowania produkt zachowuje gwarantowaną jakość przez 3 dni
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770