KIEŁBASA PODWAWELSKA SPEC - To produkt o wysokiej zawartości mięsa, wyróżniający się smakiem dzięki starannie dobranej kompozycji przypraw. Można ją spożywać na ciepło i na zimno, a także przygotowywać na grillu lub po podgrzaniu w gorącej wodzie.
SKŁADNIKI:
Mięso wieprzowe (80%), woda, sól, przyprawy, błonnik grochowy, glukoza,
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; stabilizator: trifosforany; substancja
zagęszczająca: karagen; przeciwutleniacz: askorbinian sodu; białko wieprzowe,
ekstrakty przypraw, substancja konserwująca: azotyn sodu; osłonka jadalna: jelito
wieprzowe.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1153 kJ/279 kcal,
Tłuszcz 25 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11 g,
Węglowodany 1,0 g,
w tym cukry 0,7 g,
Białko 12 g,
Sól 2,0 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowe do spożycia.
INFORMACJA ALERGENNA:
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), SOJĘ, MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w warunkach chłodniczych. Po otwarciu opakowania produkt zachowuje gwarantowaną jakość przez 3 dni
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770