KIEŁBASA MAZOWIECKA - To wędlina parzona i wędzona, wyróżniająca się widocznymi kawałkami mięsa na przekroju. Jest uniwersalna w zastosowaniu, idealna zarówno na ciepło, jak i na grilla czy ognisko. Charakteryzuje się wysoką mięsnością i oryginalnym smakiem oraz zapachem, dzięki specjalnemu procesowi produkcji.
SKŁADNIKI:
Mięso wieprzowe (90%), woda, sól, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy;
przyprawy, stabilizator: trifosforany; aromaty, białko wieprzowe, glukoza,
przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja konserwująca: azotyn sodu; osłonka
jadalna: jelito wieprzowe.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1069 kJ/258 kcal,
Tłuszcz 22 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,7 g,
Węglowodany <0,5 g,
w tym cukry <0,5 g,
Białko 14 g,
Sól 1,9 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowe do spożycia.
INFORMACJA ALERGENNA:
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), SOJĘ, MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w warunkach chłodniczych. Po otwarciu opakowania produkt zachowuje gwarantowaną jakość przez 2 dni
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770