FRANKFURTERKI PARZONE - to średnio rozdrobnione kiełbaski wieprzowe, wędzone i parzone, idealne zarówno na ciepło, jak i na zimno. Powstają z wysokiej jakości mięsa z szynki, z dodatkiem wody, skrobi, przypraw i substancji konserwujących. Są cenione za swój delikatny smak i aromat.
SKŁADNIKI:
Mięso wieprzowe z szynki (80%), woda, białko SOJOWE, skrobia, sól, błonnik
grochowy, skrobia modyfikowana, przyprawy, stabilizator: trifosforany; regulatory
kwasowości: octany potasu, mleczan potasu; substancja zagęszczająca: karagen;
białko wieprzowe, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'- rybonukleotydy
disodowe; aromaty, przeciwutleniacz: askorbinian sodu; substancja konserwująca:
azotyn sodu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1033 kJ/249 kcal,
Tłuszcz 20 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,7 g,
Węglowodany 2,7 g,
w tym cukry 0,8 g,
Białko 14 g,
Sól 1,9 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowe do spożycia.
INFORMACJA ALERGENNA:
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENICA, OWIES), MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w warunkach chłodniczych
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770