SKŁADNIKI:
Mleko,
Woda,
Mąka pszenna,
Pasteryzowane jaja płynne,
Mąka sojowa,
Olej rzepakowy,
Sól
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
- Rozmrożone naleśniki podgrzewaj na posmarowanej tłuszczem patelni do pożądanego stopnia zrumienia.
- Ustaw moc mikrofalówki na 600W. Podgrzewaj rozmrożone naleśniki 1-2 minuty
-Ustaw piec konwekcyjno-parowy na 90̊C oraz program „gotowanie na parze” (100% wilgotności, moc wentylatora 80%). Wyłóż rozmrożone naleśniki na blachę. Podgrzewaj przez 1-2 minuty.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 548 kJ/ 130 kcal;
Tłuszcz 1,7 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7 g,
Węglowodany 23 g,
w tym cukry 1,3 g,
Białko 4,8 g,
Sól 0,28 g.
INFORMACJA ALERGENNA
Gluten, jaja, mleko, gorczyca, soja, orzechy
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
-6̊ C: 1 tydzień, -12̊ C: 1 miesiąc, -18̊ C: do daty umieszczonej na opakowaniu
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770