Sery topione produkowane są ze starannie dobranej kompozycji aromatycznych serów dojrzewających i masła, bez dodatku mleka w proszku, serwatki czy też stabilizatorów. Dzięki tak skomponowanej recepturze, nasze sery charakteryzują się klasycznym smakiem oraz idealną konsystencją. Są smarowne a jednocześnie nie przywierają do opakowania. Dodatkowo, opakowanie naszych serów jest funkcjonalne – posiada specjalny pasek do łatwego i estetycznego otwierania. Sery topione są doskonałe do kanapek oraz zapiekanek, a ponadto to idealna baza do przyrządzania esencjonalnych zup i sosów serowych.
SKŁADNIKI:
ser 50% (ser gouda 50%),
woda,
masło,
sole emulgujące: E339, E450, E452,
sól, regulator kwasowości: E330
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 845 kJ/ 23 kcal,
tłuszcz – 15 g,
w tym kwasy nasycone – 10,3 g,
węglowodany – 6 g,
w tym cukry – 5,8 g,
białko – 11 g,
sól – 2,2 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770