Sery topione w kostce to najstarsza i najpopularniejsza forma sera topionego. Od dziesięcioleci znajduje wiernych nabywców, dostarczając im przyswajalnych form białka, wapnia i fosforu. Staranie dobrane surowce, zastosowany proces pasteryzacji i pakowanie „na gorąco” gwarantują jakość i trwałość produktu.
SKŁADNIKI:
ser Gouda 40%,
woda,
twaróg,
masło,
mleko,
mleko w proszku odtłuszczone,
sole emulgujące (E331, E339, E450, E452),
białka mleka,
stabilizator E1422,
serwatka w proszku (z mleka),
sól.
substancje zagęszczające (karagen, mączka chleba świętojańskiego)
barwnik karoteny
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 954 kJ/ 229 kcal,
tłuszcz - 16,0 g,
w tym kwasy nasycone - 14,0 g,
węglowodany - 4,3 g,
w tym cukry - 3,0 g,
błonnik - 0,0 g,
białko - 17,0 g,
sól - 2,5 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770