SKŁADNIKI:
woda,
skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana),
mąki (ryżowa, kukurydziana),
złote siemię lniane 12,8 %,
olej słonecznikowy,
drożdże,
syrop winogronowy,
białko jaja kurzego,
substancja utrzymująca wilgoć (glicerol),
błonnik roślinny (z babki jajowatej),
cukier,
sól,
substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza,
guma ksantanowa)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1241 kJ/ 295 kcal;
Tłuszcz 6,8 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1 g,
Węglowodany 51,5 g,
w tym cukry 5,8 g,
Białko 4,65 g,
Błonnik 4,5 g
Sól 1,16 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Bułka do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać białka mleka.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych w temperaturze 14-21 stopni Celsjusza.
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770