HUGLI Demi glace – podstawa do sosów
Sos jest podstawą do przygotowania sosów ciemnych. Rozprowadzamy w zimnej wodzie i gotujemy 5 min.
SKŁADNIKI:
Maltodekstryna,
sól jodowana,
skrobia,
mieszanka warzyw (cebula, pomidor, prażona cebula, czosnek),
wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy i 5´ -rybonukleotydy disodowe,
aromat,
skrobia modyfikowana,
mąka pszenna,
tłuszcz roślinny (palmowy, masło shea),
ekstrakt drożdżowy,
cukier,
substancja zagęszczająca: guma guar,
barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy,
mieszanka ziół,
mieszanka przypraw,
kwas: kwas cytrynowy
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 1415 kJ/ 335 kcal,
tłuszcz – 5,9 g,
w tym kwasy nasycone – 3,1 g,
węglowodany – 57,8 g,
w tym cukry – 11,6 g,
białko – 0 g,
sól – 14,27 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770