Valbon camembert z posypką z kolorowego pieprzu. Ser pleśniowy z mleka krowiego pasteryzowanego z posypką z kolorowego pieprzu.
SKŁADNIKI:
mleko pasteryzowane,
śmietanka pasteryzowana,
pieprz kolorowy,
sól,
stabilizator: chlorek wapnia,
kultury bakterii,
podpuszczka mikrobiologiczna,
Penicillium Candidum,
Geotrichum Candidum,
naturalny aromat.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 1487 kJ/ 359 kcal;
Tłuszcz 32 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 22 g,
Węglowodany 0,8 g,
w tym cukry 0 g,
Białko 17 g,
Sól 1,4 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Gotowe do spożycia.
INFORMACJA ALERGENNA
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
od +2°C do +8°C
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770