Wyrazisty słodki smak i duże oczka (potocznie zwane "dziurami") czynią go charakterystycznym, łatwo rozpoznawalnym składnikiem przekąsek lub sałatek oraz składnikiem deski serów. Maasdamer zawsze świetnie wygląda, a dzięki aksamitnej konsystencji łagodnie rozpływa się w ustach. Każda kanapka z tym serem zamienia się w apetyczne dzieło sztuki.
SKŁADNIKI:
mleko pasteryzowane,
kultury bakterii,
sól,
stabilizator chlorek wapnia,
podpuszczka mikrobiologiczna,
barwnik karoteny
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 1421 kJ/ 342 kcal,
tłuszcz - 26,0 g,
w tym kwasy nasycone - 19,0 g,
węglowodany - 0,0 g,
w tym cukry - 0,0 g,
błonnik - 0,0 g,
białko - 27,0 g,
sól - 1,1 g,
wapń - 836 mgBOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770