Ciasto zostało przyrządzone według tradycyjnej receptury, dzięki czemu po upieczeniu rozdziela się na niezwykle delikatne kruche trzy warstwy. Ciasto doskonale sprawdza się do przygotowania słodkich francuskich ciastek, czy pasztecików, na przykład z mięsem czy kapustą i grzybami. Może stanowić też bazę pod lekką pizzę, na którą wyłożyć można ulubione składniki.
SKŁADNIKI:
mąka pszenna,
woda,
tłuszcz palmowy,
alkohol etylowy,
cukier,
sól spożywcza,
regulator kwasowości kwas cytrynowy
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 1575 kJ/ 378 kcal,
tłuszcz - 23,4 g,
w tym kwasy nasycone - 13,5 g,
węglowodany - 33,4 g,
w tym cukry - 2,0 g,
błonnik - 0,0 g,
białko - 4,9 g,
sól - 0,6 gBOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770