Ciasto filo składa się z cienkich arkuszy ciasta i świetnie nadaje się do przygotowania takich dań jak burek, strudel, zapiekanka, lasagne lub ciasteczka na słodko lub słono.
SKŁADNIKI:
mąka pszenna,
woda,
sól,
emulgator lecytyny (soja),
substancja konserwująca sorbinian potasu,
regulator kwasowości cytryniany potasu,
octany sodu,
środek do przetwarzania mąki (polepszacz) L-cysteina,
skrobia kukurydziana
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna - 1180 kJ/ 280 kcal,
tłuszcz - 0,9 g,
w tym kwasy nasycone - 0,4 g,
węglowodany - 58,0 g,
w tym cukry - 4,0 g,
błonnik - 0,0 g,
białko - 8,1 g,
sól - 1,8 gBOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770