Owoce żurawiny do mięs i serów.
SKŁADNIKI:
żurawina 50%,
cukier,
woda,
skrobia modyfikowana,
regulator kwasowości: kwas cytrynowy,
substancja wiążąca: mleczan wapnia,
substancja konserwująca: sorbinian potasu,
aromat,
barwnik: karmin Produkt może zawierać zboża zawierające: gluten i nasiona sezamu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 577 kJ/ 136 kcal,
tłuszcz - 0,0 g,
w tym kwasy nasycone - 0,0 g,
węglowodany - 33,0 g,
w tym cukry - 29,0 g,
błonnik - 2,0 g,
białko - 0,0 g,
sól - 0,02 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770