Pieczarki całe marynowane to przetwory sporządzone ze zblanszowanych całych grzybów o nazwie botanicznej pieczarka dwuzarodnikowa (Agaricus bisporus lange) opcjonalnie rozdrobnionej marchwi, cebuli i przypraw aromatyczno-smakowych, umieszczonych w zalewie octowej z dodatkiem kwasku cytrynowego, cukru i soli, utrwalone przez pasteryzację słoików szklanych, zamkniętych zakrętką typu twist-off.
SKŁADNIKI:
pieczarki,
woda,
cebula,
marchew,
ocet,
cukier,
sól,
regulator kwasowości – kwasek cytrynowy,
przyprawy
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
wartość energetyczna – 215 kJ/ 62 kcal,
tłuszcz – <0,1 g,
w tym kwasy nasycone – 0,2 g,
węglowodany – <0,5 g,
w tym cukry – <0,5 g,
błonnik – 1,7 g,
białko – 1,8 g,
sól – 1,16 g
BOK
biuro@intermlecz.pl
Zamówienia
handel@intermlecz.pl
Tel./Fax: (22) 810 62 61
Tel. Kom.: 504 040 770